Debat om kunstens engagement i miljømæssige problemstillinger

Lørdag d. 22. januar 2011

Kl. 11.00 i Århus Kunstbygning

J. M. Mørks Gade 13, 8000 Århus C.

Årets udstillingstema i Århus Kunstbygning IMAGINE – mod en økoæstetik skydes i gang med en debat om det kollektive engagement i miljømæssige problemstillinger indenfor billedkunsten.
Deltagere ved debatten er den London-baserede kunstner, forfatter og kurator Rasheed Araeen, kunstner Søren Dahlgaard, kuratorkollektivet Latitudes og kunstnere Christina Hemauer og Roman Keller.
Moderator ved debatten er Søren Pold, lektor ved Institut for Informations- og Medievidenskab

Søren Dahlgaard står bag udstillingen Growing vegetables on a Coral Island, som åbner i kunstbygningen samme dag. Dahlgaard er samtidig aktuel med udstillingen HIBALHIDHOO i Galleri Image.

Christina Hemauer og Roman Keller er kunstnerne bag udstillingen United Alternative Energies, som ligeledes åbner d. 22. januar. Denne udstilling er kurateret af Latitudes.
Se mere om udstillingerne på Aarhus Kunstbygnings hjemmeside.

Kl. 15.00 i Galleri Image
Vestergade 29, 8000 Århus C.

Artist Talk med kunstner Søren Dahlgaard og kunstner, forfatter og kurator Rasheed Araeen. Rasheed Araeen og Søren Dahlgaard fortsætter snakken i Galleri Image i relation til Dahlgaards udstilling HIBALHIDHOO i Galleri Image. Snakken mellem de to vil gå på om kunst i dag kan/skal gøre en forskel i verden?
Se mere om udstillingen på www.galleriimage.dk

Arrangementerne er støttet af

Aarhus Kommunes kulturudvikilngspulje
Statens Kunstråd

This entry was posted in Dansk, DARC event, News and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply